Over aannemersbedrijf Uenk

Aannemersbedrijf Uenk is al sinds 1957 bekend als een vakkundige aannemer wat betreft nieuwbouw, verbouwingen, restauraties en onderhoud in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij beschikken over gedegen kennis en kunde om vele soorten opdrachten uit te voeren. In onze eigen werkplaats beschikken wij over tal van gereedschappen en moderne machines.

Erkend leerbedrijf

Wij steken veel tijd in het opleiden van onze vakmensen. Hiervoor zijn wij ook gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Klik hiernaast op de Bouwend Nederland banner voor meer informatie hierover. Alle afspraken worden samen met u van te voren vastgelegd. Van de eerste offerte tot en met de oplevering. Zodat er geen ruimte is voor misverstanden en heeft u altijd een document om op terug te vallen mochten er onduidelijkheden zijn.

Bouwen & verbouwen zonder zorgen

Een bouwplan maken, vergunningen regelen, vakmensen inschakelen. Zoiets doe je niet elke dag. Gelukkig zijn wij al vanaf 1957 niets anders gewend. Van de eerste bouwtekening tot en met de allerlaatste schroef. Dus bent u bang dat uw plannen meer gaan kosten dan gedacht, dat het allemaal langer gaat duren of dat het werk niet netjes wordt opgeleverd? Dan kunnen wij u geruststellen. Bij ons bent u verzekerd van een prettige samenwerking.

Aannemersbedrijf Uenk is het bouwbedrijf in Ruurlo (gemeente Berkelland), u vindt ons in de gehele Achterhoek en Gelderland.

Hengeloseweg 7 | 7261LV | Ruurlo

0573 451401

Copyright by Aannemersbedrijf Uenk | Created by